Interpork Danmark ApS blev grundlagt af Christian Dalgaard i 2013.

Christian har mange års erfaring med landbrug, og eksport af smågrise. Efter en lang årrække som leverandør af smågrise, etablerede Christian Interpork Danmark ApS.  Ideen bag Interpork Danmark ApS er at skabe et tættere samarbejde imellem køber og sælger. Et samarbejde som skærer antallet af mellemled ned, så der skabes en mere overskuelig og rentabel handel.

Hovedformålet med Interpork Danmark ApS er afsætning af smågrise til primært Polen, samt de øvrige Østlande.

Interpork Danmark ApS formidler aftalen imellem køber og sælger og organiserer transporten af dyrene. Ethvert samarbejde med Interpork Danmark ApS bygges på tillid, sparring og rådgivning med henblik på optimering for alle parter.

pic

Vision

Vi ønsker at blive opfattet som svineproducentens foretrukne samarbejdspartner. Vi vil bevare og udbygge vores position, både nationalt og internationalt. Vi vil optimere afsætningsforholdene for den enkelte svineproducent, gennem færre handelsled og gennemskuelighed.

pic

Mission

Gennem vores ligefremme og professionelle tilgang skaber vi et langvarigt samarbejde med vores leverandører. Alle aftaler bygger vi på gennemskuelighed og tillid. Med vores konstante fokus på dyrevelfærd og kvalitet yder vi altid en god rådgivning, så vi sammen skaber kvalitets produkter, vi kan stå inde for.

Hvorfor vælge os

Kvalitet i højsædet

Fokus på dyrevelfærd

Høj service gennem hele processen

Engageret og professionel samarbejdspartner