Du kan trygt overlade transporten af dine dyr til Interpork Danmark ApS. Vi har stor erfaring med eksport af smågrise, og har altid dyrenes velfærd i højsædet.

Vores chauffører og øvrige samarbejdspartnere på transportsiden er alle nøje udvalgt, netop for at sikre dyrenes velfærd.

Foruden den krævede eksportgodkendelse af dyrene, fra Fødevarestyrelsen, udfører Interpork også deres egen kvalitetskontrol af alle leverede dyr, så der sikres en tilfredsstillende og høj kvalitet.

pic

Erfaring

Du kan trygt overlade transporten af dine dyr til os. Vi har mange års erfaring i arbejdet med smågrise, og går aldrig på kompromis med hverken dyrevelfærd eller kvalitet. Vi anvender kun erfarne chauffører og samarbejdspartnere på transportsiden.

pic

Kontrol

Udover den krævede eksportgodkendelse af dyrene, fra Fødevarestyrelsen, udfører vi hos Interpork Danmark ApS også vores egen kvalitetskontrol af alle leverede dyr, så der sikres en tilfredsstillende og høj kvalitet.

pic

Sikkerhed

Med vores høje fokus på dyrevelfærd, er det kun naturligt at sikkerheden omkring vores transporter er af højeste standard. Vi vægter både erfaring hos den enkelte chauffør eller samarbejdspartner meget højt, og stiller høje krav til sikkerheden af transporten.